
Ilość
FORMA: 24cm
Krok 1 : Przygotować składniki
Ciasto:
Lukier:
Krok 2 : Wykonanie
Wartości odżywcze:
CAŁE CIASTO (10 PORCJI)
Kcal 587 B. 27.14g, T. 47.42g, W. 141.23g
1 PORCJA
Kcal 58,7 B. 2,71g, T. 4,74g, W. 14,12g
Kcal 587 | B:27,14g | T:47,42g | W:141,23g
FORMA: 24cm
Ciasto:
Lukier:
20ml mleka 1.5%
70g erytrytolu w pudrze
CAŁE CIASTO (10 PORCJI)
Kcal 587 B. 27.14g, T. 47.42g, W. 141.23g
1 PORCJA
Kcal 58,7 B. 2,71g, T. 4,74g, W. 14,12g
Dla wszystkich nowych odwiedzających przygotowaliśmy między innymi:
✅ dziennik monitorowania postępów,
✅ 40 fit przepisów,
✅ darmową dietę (na okres 1 tygodnia),
✅ wartościowe ebooki,
✅ w prosty sposób obliczysz swoje zapotrzebowanie kaloryczne,
Zmiana Sylwetki to proste podejście do diety oraz treningów funkcjonalnych. Dołącz do setek osób, które zmieniło już swoją sylwetkę. Nie rezygnuj z przyjemności jedzenia. Poznaj sposób na prostą aktywność fizyczną.
Arkadiusz Szuba
NIP: 684 247 39 37
REGON: 180660863
2023 © Wszelkie prawa zastrzeżone. Strona stworzona przez: Divstack