Ilość

1 PORCJA

Krok 1 : Przygotować składniki

  • 100g dyni po obraniu –hokkaido
  • 100g jabłek po obraniu
  • 50g marchwi
  • 40g erytrytolu
  • 30g odżywki białkowej
  • dodatki:
  • chleb graham 30g

Krok 2 : Wykonanie

  • Do garnka o podwójnym dnie wlać 1/3 szklanki ciepłej wody
  • Dodać pokrojoną w kawałki dynię i marchewkę
  • Gotować około 20 minut. Dodać kawałki jabłek i gotować na małym ogniu do rozpadnięcia się składników.
  • Dodać erytrytol, wymieszać i gotować około 5 minut.
  • Po przestudzeniu dodać odżywkę
  • Wystudzić i podawać z chlebem w formie kanapki.

Wartości odżywcze:

KCAL 322 |B:30,65g |T:2,28g |W:49,04g

Zostaw komentarz